Lopers

Ons team bestaat uit acht lopers.
In twee groepjes van vier wordt er in estafettevorm van Hamburg naar Rotterdam gelopen.

Patricia de Carvalho Dias

Hoi allemaal,

Mijn naam is Patricia de Carvalho Dias, 37 jaar en lid bij de atletiekvereniging CAV Energie.

Mei 2018 mag ik weer voor de 2de keer als loper meedoen aan de Roparun. Vorig jaar heeft een enorme indruk op me achter gelaten dat ik besloten heb hier elk jaar aan deel te gaan nemen. Nu alweer samen met een ontzettend leuk en motiverend team van Energieteam Barendrecht. We gaan ons uiteraard weer voor 1000% inzetten in de hoop zo veel mogelijk sponsors en geld binnen te halen voor de stichting Roparun. Wij hopen dan ook dat we iedereen kunnen blijven motiveren om ook zijn of haar bijdrage te leveren.

Dank jullie wel.

Veel liefs,

Patricia

Sponsoren? Klik hier!

Annet Lippinkhof

Tekst volgt...

Sponsoren? Klik hier!

Henk van Verseveld

Mijn naam is Henk van Verseveld en ik ben woonachtig in Barendrecht. Getrouwd met Fiona en samen hebben wij twee dochters, Suzan (12) en Mandy (8). Ongeveer 4,5 jaar geleden begonnen met (hard)lopen en lid geworden bij CAV Energie. Door een wijziging in het team heb ik de kans gekregen om vorig jaar voor het eerst deel te nemen aan dit evenement met de doelstelling als team zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de goede doelen die de ROPARUN ondersteunt.

Sponsoren? Klik hier!

Ton Sturrus

Ik ben 56 jaar oud en woonachtig in Ridderkerk. Ik liep al een aantal jaren, toen ik twee jaar geleden besloot om mij aan te sluiten bij CAV Energie.

Het doel wat ik voor ogen had was om graag een keer de marathon van Rotterdam te lopen, had inmiddels wel diverse halve marathons gelopen, wat ik heb volbracht in 2016. Het lopen in clubverband bevalt prima en ik had mijzelf dan ook als doel gesteld om in 2017 de marathon van Rotterdam weer te gaan lopen, echter werd mij door Richard gevraagd of ik geen zin had om mee te lopen met de Roparun 2017. Daar dit een grandioos doel is om voor te lopen en voor mij een dubbele uitdaging is, het lopen natuurlijk maar bovenal het zo veel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker, was de keus gauw gemaakt.

Mede door mijn vrouw die zich al meer dan 30 jaar inzet voor de KWF kankerbestrijding in Ridderkerk, ben ik er toch ook al een beetje bij betrokken en zie dat er gewoon een hoop geld nodig is.

Ik hoop hiermee dan ook met ons team sportieve prestatie neer te zetten met natuurlijk zoveel mogelijk geld voor de Roparun 2017.

Sponsoren? Klik hier!

Richard van Holstein

Mijn motivatie om deel te nemen aan de Roparun is dat iedereen wel in zijn naaste omgeving mensen kent of heeft gekend met de ziekte kanker. Daarom draag ik graag een steentje bij in deze, vaak ongelijke, strijd. Ook vind ik het motto van de Roparun mooi “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Ik heb vaak langs de kant gestaan bij de Roparun en om er nu deel van uit te mogen maken is geweldig.

Sponsoren? Klik hier!

Niels van Dijk

Tekst volgt....

Sponsoren? Klik hier!

Michael van Alphen

Ik ben Michael, 45 jaar oud en getrouwd met Carola en we hebben 2 kinderen, Eline van 10 en Robin van 5 jaar oud. Van beroep ben ik vrachtwagenchauffeur. Ik ben in 2013 begonnen met hardlopen en liep in 2015 mijn eerste hele marathon in Rotterdam. In 2016 deed ik voor het eerst mee met de Roparun. Ik doe mee om met een heel gemotiveerd team geld op halen voor het goede doel. Ik heb er weer heel veel zin in!!!

Sponsoren? Klik hier!

Johan Polfliet

Dit jaar mag ik voor de tweede keer meedoen met de Roparun. Vaak vragen mensen waarom ik hieraan meedoe. Maandenlang ben je als team in de weer met allerlei acties om geld in te zamelen. Heel veel vrije tijd steken we met z'n allen in dit evenement en dan ook nog eens een heel weekend rennen. Maar waarom? Ieder teamlid heeft hier zo zijn of haar reden voor. Voor mij was dit vorig jaar een sportieve uitdaging. Ik deed nog maar kort aan hardlopen en vond in de Roparun een mooi evenement om mijn grenzen op te zoeken. Maar die eerste Roparun smaakte naar meer. Ik wil nog een keer! Weer die sportieve uitdaging aangaan. Tot dat ene telefoontje uit het ziekenhuis... "Ze hebben wat gevonden en het ziet er niet goed uit". Kanker... De ziekte die geen enkele familie overslaat heeft nu in onze familie toegeslagen. Als je naaste wordt getroffen door kanker verandert de Roparun van een sportief evenement in een actie voor het leven van je geliefde. Geld inzamelen om mensen met kanker te helpen. En zo krijgt het collecteren, loten verkopen, sponsoractie enz ineens een hele andere lading. Je doet dit voor je naaste, je naaste met kanker. En daarom loop ik dit jaar weer de Roparun. En ongetwijfeld gaat het weer koud, lang en pijnlijk worden maar deze Roparun doe ik voor mijn naaste, mijn naaste met kanker.

Sponsoren? Klik hier!

Deel ons op social media