Fietsers

Per groep van vier lopers rijden er twee fietsers mee. Zij zorgen voor de route en voor de veiligheid van de loper op het parcours.

Martin Banning

​Tekst volgt....

Sponsoren? Klik hier!

Jacqueline Baard

Mijn naam is Jacqueline Baard en ik maak sinds 2016 deel uit van het Roparunteam 160 van Energie Barendrecht. Eerdete jaren nog als masseur maar dit jaar als fietser. Het unieke aan de Roparun is dat je start met altijd wel een aantal, voor mij, onbekenden en dat je met elkaar en als team aankomt in Rotterdam.....prachtig! En dat dan voor zo'n goed doel. Ook mijn sport is hardlopen. Naast sporten reis ik ontzettend graag en samen met mijn partner en kids heb ik al aardig wat moois van de wereld mogen bekijken. Vier jaar geleden ben ik de Camino gaan lopen van Parijs naar Santiago in Spanje. Een wandeltocht van 2000 km waar ik ontzettend op mezelf werd teruggeworpen maar tegelijkertijd veel heb geleerd en op mezelf heb leren vertrouwen. Het was ook tijdens die tocht dat ik had besloten om alleen de dingen te doen waar ik me goed bij voel, waar ik blij van word. Zodoende ben ik direct na thuiskomst op zoek gegaan naar een opleiding tot sport- en wellness masseur. In 2015 heb ik dan ook de door het NGS erkende diploma's behaald. Tijdens de opleiding kwam ik er al gauw achter dat er genoeg te leren valt in dit vak. Naast mijn parttime baan en verzorger bij sv Slikkerveer, run ik mijn eigen massagepraktijk (De Kunst van Sport, Massage en Ontspanning, in Ridderkerk, waar ik met veel plezier Sport-, Wellness-, Hotstone- en Stoelmassages geef en daarnaast adviezen geef over blessurepreventie. Ik vind het ontzettend fijn om iemand relaxed en ontspannen de deur uit te zien stappen die met pijn en vastzittende schouders binnen kwam. Het geeft veel voldoening om iemand te kunnen helpen. Nu weer ontzettend veel zin in mijn nwe functie in het Roparunteam.

Sponsoren? Klik hier!

Marisca Zoon

Hoi! Ik ben Marisca Zoon, geboren 1989 en fanatiek motorrijder. Na 7x Roparun vanuit Parijs met een ander team, is het na een pauze van 3 jaar weer tijd om mee te gaan en dit keer wel met Energieteam Barendrecht! De Roparun zit misschien wel een beetje in mijn bloed. In 2008 ben ik voor het eerst meegegaan, een jaar na het overlijden van mijn vader. Sindsdien heb ik ieder jaar in diverse rollen ( verzorging, fietser en navigator lopersbusje) mijn steentje bijgedragen.

Dit jaar zal ik weer op de fiets klimmen en de lopers vanuit Hamburg naar Rotterdam loodsen. Ik heb er zin in!

Wil je mij sponsoren? Klik hier!

Ruben van Dalen

Mijn naam is Ruben. Ik ben 29 jaar en woon in Ridderkerk. Via een vriend van mijn vriendin kwam ik in aanraking met de Roparun. Ik ben gevraagd om mee te gaan als fietser. Vanwege mijn hobby wielrennen denk ik een goede aanvulling voor het team te zijn, ook al ben ik niet gewend aan de snelheid en afstand die we tijdens de Roparun zullen afleggen. Ik zie dit dan ook als een bijzondere uitdaging. Wat is er nou mooier dan boven jezelf uit te kunnen stijgen voor het geweldige goede doel van de Roparun, de KWF kankerbestrijding.

Als huisarts in opleiding kom ik veel in aanraking met de ellende die kanker met zich mee brengt. En helaas ook in mijn eigen omgeving zorgt dit voor verdriet en onzekere tijden bij naasten. Door mee te doen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het uitbannen van deze ziekte of een beter leven met de gevolgen hiervan.

Draagt u ook uw steentje bij? Doneer dan op naam van ons team. Hartelijk dank!

Deel ons op social media