Chauffeurs

De chauffeurs van de busjes rijden met de lopers mee. De chauffeurs van de campers wachten de lopers op het wisselpunt op en brengen ze naar het volgende startpunt.

Hans de Jong

Ik ben Hans de Jong (bijna) 63 jaar en woon sinds augustus in Roosendaal.

Ik ga voor de 7e keer mee als chauffeur van de lopersbus, eerst met het bedrijfsteam (team 215 Ceva Logistics). Het bedrijf is ermee gestopt en zodoende ben ik op zoek gegaan naar een ander team. Ik hoop de 10 vol te maken.

De Roparun vind ik een geweldig evenement , vooral het doel waarvoor we dit met z’n allen doen en ik hoop dat we veel geld binnen kunnen halen.

Ik ben gescheiden en ik heb een zoon en dochter met 2 kleinkinderen. Ik heb nu een lieve vriendin, die in Dordrecht woont.

Sponsoren? Klik hier!

Bas van der Wilt

Mijn naam is Bas van der Wilt en woon in Ridderkerk. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen; een zoon en dochter.

In 2016 ben ik voor het eerst meegegaan als camperchauffeur omdat het team nog iemand nodig had. Ik ga nu weer voor de 2e keer mee en doe dit voor de Roparun omdat het een mooi doel is; als team geld bij elkaar halen voor de strijd tegen kanker.

Omdat ik weet wat de mensen doormaken in deze moeilijke tijd, wat ik zelf ook heb meegemaakt met onze zoon, weet ik waarvoor ik het doe.

We gaan er weer een mooi weekend van maken en hopen nog meer geld op te halen!

Sponsoren? Klik hier!

Peter Breevoort

Tekst volgt...

Sponsoren? Klik hier!

Rijn Baard

Tekst volgt...

Sponsoren? Klik hier!

Claudia Landers

Tekst volgt...

Sponsoren? Klik hier!

Angelique Maree

Tekst volgt...

Sponsoren? Klik hier!

Deel ons op social media